Wie is Erik?

Ik ben Erik Rijndorp. Getrouwd en vader van Finn. Ik fotografeer inmiddels ruim 25 jaar en vind het nog steeds 1 van de leukste dingen om te doen. Mensen en momenten op een ongedwongen manier vastleggen en daarmee een prachtige herinnering maken… Dat is mijn doel en ik ben van mening dat dit ook de mooiste resultaten geeft.

Mensen omschrijven mij als vrolijk, enthousiast en energiek. Ik zal er dan ook alles aan doen om die ene mooie, ontroerende of grappige foto te maken. Een ‘ plaatje’ schieten kan tenslotte iedereen, maar dit is voor mij niet genoeg. Een foto moet een verhaal vertellen en vooral uniek zijn. Hier doe ik dan ook altijd mijn uiterste best voor.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

In principe vind ik alle opdrachten een uitdaging, maar mijn kracht ligt wel bij de omgang met mensen. Binnen of op een mooie buitenlocatie, portretten, families, groepen, kinderen, ga zo maar door. Een mooie weergave van uw bedrijfsruimte? Uw personeel fotograferen voor de website? Brochurefoto’s? Ook dit kan ik voor u verzorgen.

Naast al dit werk, wat ik alleen doe, fotografeer ik ook met heel veel liefde, bruiloften. Dit doe ik samen met een collega. Hiervoor verwijs ik u dan ook graag door naar http://www.erfotografie.nl Interesse gewekt? Leuk! Mail mij gerust voor vragen en mogelijkheden en wellicht.. Tot ziens!

Groet,